Tuesday, March 6, 2007

Jeejeejee. Eilen tuli nukuttua kolmen tunnin päiväunet ja herättyä siinä kahdeksaan aikaan illalla. Tämämpä takia unta ei sitten tullutkaan yöllä kuin vasta hieman ennen kolmea. Ja unen tulo siirsikin aamun heräämistä puoleen päivään. Tai kyllähän minä ennen kymmentä nousin ylös, mutta en tainnut ymmärtää mitään ennen, kun lähdin koululle syömään ja sain raitista ilmaa.

Heräämisen jälkeen menimme kaverini kanssa kirjastoon tuskailemaan matematiikkaa. Ideana oli kirjaston hiljaisuus ja rauha, mikä oikeen pakottaisi ja jopa innostaisi keskittymään yksikköympyrän kaavoihin ja integraaleihin, mutta ei; kirjastohan on täynnä mielenkiintoisia kirjoja! Ennen kaikkea mielenkiintoisempia kirjoja kuin matematiikan kirjat. Iltapäivän tuloksena sain selattua läpi analyyttisen geometrian kirjan ja laskettua jonkin verran tehtäviä. Löysin kuitenki kirjastosta uuden, hyödyllisen psykologian kirjan (niinkuin siitä ei olisi tarpeeksi luettavaa muutenkin) ja kivalta vaikuttavanenglanninkielisen romaanin. Ehkä se reissu ei aivan hukkaan mennyt.

Tänään on jo aika lukemisen ohessa mennä vahvistamaan olemattomia ja istuma-asentoon jumiutuneita lihaksiaan, joten huomenna jatkan matematiikan vektoreiden parissa.

No comments: